Vedete din Romania

#maraton Andreea Esca #Happy Run #mama Andreea Esca #vedete intern #showbiz #andreea esca

Fotografia emotionanta a Andreei Esca. A strans mii de like-uri in cateva ore

Andreea Esca a postat o imagine cu doua dintre cele mai dragi fiinte pentru ea: mama si bunica ei. Imaginea cu cele doua a facut furori pe Facebook si a adunat peste 3.000 mii de like-uri.

„Pe 7 iunie e ziua mamei mele. O viata intreaga a fost asistenta medicala intr-un spital unde oamenii erau bolnavi de cancer. Li s-a dedicat cu dragoste si pasiune pana in momentul in care a iesit la pensie. Si acum ma vad cu fosti pacienti, care ma felicita pentru mama si imi spun sa-i transmit multumiri. In acest an, de ziua ei, eu voi alerga la "Happy Run", in Parcul Herastrau din Bucuresti, primul maraton organizat in Romania de o mare asociatie internationala (Susan Komen), in colaborare cu Fundatia Renasterea, pentru a atrage atentia asupra depistarii precoce a cancerului la san si pentru a aduna fonduri astfel incat orice femeie sa aiba acces la o mamografie. Va astept sa participati, toti cei care vreti sa ajutati! inscrierea este de 50 de lei, iar toate detaliile le puteti gasi pe www.fundatiarenasterea.ro. Puteti chiar sa aveti propria echipa: de prieteni, colegi de birou, de scoala...”, declara Andreea Esca.

Race for the Cure va avea loc in Bucuresti, pe 7 iunie, si va avea urmatorul traseu: Parcul Herastrau/Piata Charles de Gaulle, Bulevardul Maresal Prezan, soseaua Kiselleff, Piata Victoriei, Bulevardul Aviatorilor.

Cursa este structurata pe 3 categorii: pentru alergatori (5 kilometri), alergare sau plimbare pentru persoane de toate varstele (5 kilometri) si plimbare (1 kilometru), iar inscrierile se pot face online, pe site-ul fundatiei, sau in Parcul Herastrau, in ziua cursei.

Fondurile stranse vor fi folosite pentru testarea gratuita a femeilor din categorii vulnerabile, oferirea de proteze mamare externe, sesiuni de sprijin si informare asupra noilor terapii pentru paciente, sustinere psihologica, reuniuni de specialitate intre medici, autoritati, pacienti si companii si pentru campanii de informare asupra importantei depistarii precoce a cancerului de san.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare