Vedete din Romania

#gabriela vranceanu firea #razvan firea #inmormantare

Gabi Firea, atacata de fosta sotie a lui Rasvan

Fosta sotie a lui Rasvan Firea o ataca pe Gabriela Vranceanu Firea , suparata pentru ca nu a putut asista la inmormantare : "A fost ingropat ca un caine, nici nu s-au asteptat 72 de ore de la deces".

Mutarea ceremoniei de inmormantare a lui Rasvan Firea cu doua ore mai devreme, a nemultumit-o pe Carmen, fosta sotie a acestuia si pe prietenii veniti de departe sa-l conduca pe acesta pe ultimul drum .

"Eu si fiul meu am aflat de la prieteni ca Rasvan a murit, pentru ca primeam telefoane de condoleante . Gabriela nu m-a sunat nici pe mine si nici macar pe fiul meu, Razvan Alexandru, cu care mai tinea legatura. Baiatul meu are 21 de ani, dar este socat de comportamentul ei. Desi ne-a spus ca inmormantarea va fi la ora 13.00, cand am ajuns, funeraliile se incheiasera de cel putin o ora. Noi nu am putut sa-l conducem pe ultimul drum si l-am gasit deja inhumat. Slujba a durat doar 20 de minute si nu s-au impartit pachete asa cum este obiceiul", a povestit pentru Click! Carmen Firea, fosta sotie a lui Rasvan.

"Cand am inmormantat-o pe soacra mea, care mi-a fost si mie o ca o mama, atunci am vazut ca arata rau. Chiar i-am zis atunci fiului meu sa se pregateasca sufleteste ca tatal lui nu va mai apuca primavara", a adaugat Carmen.

A lesinat la mormantul sotului

Dupa inmormantare, Gabriela Vranceanu Firea a lesinat, coplesita de durere. Prietenii au ajutat-o sa ajunga la o policlinica, unde a primit o perfuzie, care a ajutat-o sa-si revina, potrivit Libertatea.

Cand si-a revenit, vedeta Antena 1 a vizitat spitatul la care sotul ei, care suferea de afectiuni la rinichi, a facut dializa timp de mai multi ani. Personalul medical care il cunostea pe Rasvan a consolat-o pe Gabriela, care a plans alaturi de ei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului