Vedete din Romania

# gabriel cotabita sanatate #gabriel cotabita decizie #gabriel cotabita

Gabriel Cotabita, decizie incredibila!

Gabriel Cotabita a fost externat de cateva saptamani si urmeaza un tratament de recuperare in ambulatoriu. Daca pana acum era incantat sa primeasca vizitatori si sa comunica cat mai mult cu prietenii sai, recent artistul a luat o hotarare care a socat pe toata lumea.

Cantaretul a decis sa nu mai primeasca niciun vizitator. Apropiatii spun ca acesta vrea sa isi petreaca timpul doar cu fiicele sale si iubita.

"Daca in spital, Gabi parea foarte fericit in momentul in care venea sa il vada vreun prieten,ei bine,acum,considera ca ideal ar fi sa se axeze pe terapie si sa se linisteasca dupa chinul prin care a trecut. In plus,vrea sa compuna si, pentru acest lucru, ii trebuie liniste si nu o vanzoleala permanenta prin apartament. De aceea, ideal ar fi sa stea doar cu familia si, din toamna, cand va fi intr-o stare buna, sa isi reia viata obisnuita,cu intalniri si spectacole", au dezvaluit apropiatii artistului.

Pe 8 mai, Gabriel Cotabita a suferit un stop cardiorespirator, in sala de sport a unui hotel de lux din Capitala. Acesta a fost inconstient cateva minute bune, iar medicii l-au resuscitat 25 de minute. A fost transportat de urgenta la spital, unde a stat in coma 26 de zile. Cand nimeni nu mai credea ca isi revine, cantaretul a uimit pe toata lumea cu puterea sa de vindecare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului