Vedete din Romania

#imagini Gabriel Cotabita #externare Gabriel Cotabita #despagubiri Gabriel Cotabita #vedete intern #gabriel cotabita #showbiz

Gabriel Cotabita, despagubiri de zeci de mii de euro

Fotografia cu Gabriel Cotabita, care a fost facuta de o angajata a Spitalului Floreasca, a starnit valuri de valuri de comentarii si acuzatii. Acuzatii sustin ca artistul ar putea cere despagubiri de 50.000 de euro atat infiermierei, cat si conducerii unitatii.


Conducerea Spitalului de Urgenta Floreasca, din Capitala, a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca a declansat o ancheta serioasa dupa ce in presa a aparut o fotografie in care o persoana in uniforma albastra, cel mai probabil o infirmiera, apare intinsa in pat, la Terapie Intensiva, alaturi de Gabriel Cotabita. Nu se stie exact cand a fost facuta poza, mai ales ca artistul de 60 de ani a stat aproape trei saptamani in coma, viata lui depinzand de aparate.


"Este o incalcare a atributiunilor de serviciu si a conduitei, ca asistenta sau infirmiera. Exista o raspundere disciplinara, care merge pana la desfacerea contractului de munca. Dar si spitalul poate fi tras la raspundere pentru fapta asistentei, care era in timpul serviciului, nu in timpul ei liber. Daunele morale sunt la latitudinea instantei... Dar avand in vedere ca este un prejudiciu grav de imagine pentru Gabriel Cotabita, acesta poate cere daune morale pana la 50.000 de euro, atat asistentei, cat si de la spitalul respectiv, intrucat este vorba de raspundere civila delictuala pentru fapta angajatului. Oricum, asistenta respectiva merita si o sanctiune penala. Practic, a abuzat de un om care nu se putea apara", a declarat, pentru Click!, avocata Codruta Aron.

 

Bani frumosi ar putea incasa artistul si din difuzarea imaginilor cu acesta in timp ce se plimba in curtea Spitalului Elias, ca urmare a unei intelegeri financiare pe care au facut-o fiicele sale, conform libertatea.ro. Motivul a fost amortizarea cheltuielilor tratamentului lui Gabriel Cotabita, care, odata externat, va avea nevoie de supravegherea unei asistentei, a unui fizioterapeut, precum si de medicamente extrem de costisitoare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare