Vedete din Romania

#chitara #facebook #critici #prezentatori #eurovision #gabriel cotabita #Liviu Guta

Gabriel Cotabita, despre Eurovision: "Prezentatorii au avut un stil prafuit"

La fel ca in fiecare an, concursul Eurovision nu are acelasi farmec daca nu exista si putin scandal. De data aceasta, cantaretul Gabriel Cotabita a facut cateva remarce acide la adresa prezentatorilor concursului: Paula Seling, Andreea Banica, Marius Rizea si Ovidiu Cernauteanu.

Gabriel Cotabita a comentat, pe pagina sa de Facebook, selectia finala a concursului Eurovision. Primii care au intrat in atentia cantaretului au fost prezentatorii, despre care a spus ca au abordat un "stil prafuit".

"A fost in general frumos! Solutia prezentarii - buna, cu un text bun al lui Dan Teodorescu! «Camara verde» a lasat de dorit, prezentatorii aducandu-ne de fiecare data in traditionalul si prafuitul stil din TVR, desi sunt tineri, cu niste intrebari ... Asa cum era de asteptat au fost multe surprize, unele placute, altele neplacute!", a scris Cotabita pe reteaua de socializare.

De asemenea, de critici nu au scapat nici cativa dintre concurenti.

"Spin nu a reusit pur si simplu sa convinga! Starea vocala precara a solistului l-a facut sa nu aiba dezinvoltura necesara pentru a vinde piesa. [..] momentul serii a fost fara indoiala Liviu Guta mimand chitara electrica, care la randul ei era mimata, in stil de solist rock! Fara numar si fara limite!"

Sursa foto: badpolitics.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare