Vedete din Romania

#Gabrie Cotabita operatie #Gabrie Cotabita #vedete intern #showbiz

Gabriel Cotabita, din nou pe mana medicilor!

Dupa ce si-a revenit spectaculos in urma celor trei saptamani de coma, Gabriel Cotabita a ajuns din nou pe mana medicilor. Cantaretul a suferit o interventie chirurgicala care a durat peste zece ore.

Gabriel Cotabita a suferit o operatie complicata de implant stomatologic, care a durat peste zece ore. Artistul a fost sedat pentru a nu simti durerea si pentru a rezista operatiei

“In acest moment se intampla un eveniment cu totul si cu totul special. Se face o experienta pe mine.  Este foarte frumos sa gasesti pe cineva pe mana caruia sa te lasi linistit ca nu ti se va intampla nimic rau”, a declarat Gabriel Cotabita.

Medicul stomatolog a marturisit pentru cancan.ro ca interventia nu a fost deloc una simpla: “E si pentru mine un act de curaj si de ambitie profesionala sa-l ajut pe Gabi, mai ales ca el are o conditie de stare generala destul de speciala pentru ca aproape toata lumea stie prin ce a trecut. in general, el ar fi avut nevoie de o grefa foarte mare, de un lifting de sinus ceea ce ar fi implicat o asteptare de 8 luni, dupa care inca o operatie de inserarea implanturilor si m-am gandit ca in conditia lui ar trebui sa aleg o varinata de tratament care sa-i redea si dintii mai repede fara timpi atat de lungi de asteptare si fara reinterventii pe care el se suporta greu".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare