Vedete din Romania

#insanatosire Gabriel Cotabita #transfer Gabriel Cotabita #coma Gabriel Cotabita #vedete intern #gabriel cotabita #showbiz

Gabriel Cotabita, transferat! Ce spun medicii

 

Gabriel Cotabita a fost transferat, marti, de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde a fost internat din 8 mai, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare, a declarat pentru Mediafax directorul medical Dana Safta.

“Din aceasta dimineata, Gabriel Cotabita se afla internat in Spitalul Elias si intra intr-un proces complex de recuperare", a spus directorul medical al unitatii sanitare, care a precizat ca nu se pune problema ca Gabriel Cotabita sa fie supus vreunei interventii chirurgicale, ci a fost internat la Spitalul Elias strict de recuperare complexa.

Surse medicale au precizat, pentru Mediafax, ca Gabriel Cotabita are nevoie de recuperare logopedica si motorie, incluzand kinetoterapie si fizioterapie.

Cotabita va sta internat in Clinica de Recuperare Medicala de la Spitalul Elias, condusa de profesor dr Mihai Berteanu.

Reprezentantii Spitalului de Urgenta Floreasca anuntau, in 11 iunie, ca starea lui Gabriel Cotabita este usor ameliorata, artistul beneficiind de sedinte de fizio-kinetoterapie si asistenta psihologica.

"Pacientul prezinta o suferinta cerebrala postanoxica, cu dezorientare temporospatiala si perioade de agitatie psihomotorie. Este stabil din punct de vedere respirator si hemodinamic, starea generala fiind usor ameliorata", arata Spitalul de Urgenta Floreasca, intr-un comunicat de presa.

Reprezentantii Spitalului Floreasca precizau ca Gabriel Cotabita este alimentat pe cale orala, cu alimente moi, dieta zilnica fiind realizata in functie de recomandarile nutritionistilor, iar cantaretul a facut, sustinut, cativa pasi.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare