Vedete din Romania

#stare sanatate gabriela cristea # gabriela cristea covid #infectie covid #covid #gabriela cristea #vaccinare

Gabriela Cristea are Covid, desi este vaccinata! Care este starea prezentatoarei si cine o inlocuieste pe platouri

Gabriela Cristea s-a infectat cu Covid, desi este vaccinata cu schema completa. Din fericire insa, nu are o forma grava a bolii si se trateaza acasa. 

Gabriela Cristea este vaccinata cu serul de la Pfizer, motiv pentru care se confrunta cu o forma mai usoara a bolii.

Primele simptome ale bolii le-a avut miercuri, in timp ce se afla pe platoul de filmare. Atunci a inceput sa o lase vocea. A doua zi, deja avea febra, dureri musculare si stari de rau, dupa cum a declarat chiar ea pentru Antena 3.  

„Aseara, in timpul emisiunii, in direct, a inceput sa imi cada vocea. O pui pe seama faptului ca ai putea sa fie o laringita, nu te gandesti ca nu exista decat Covid in lumea asta. Am mai avut probleme cu vocea si m-am gandit ca e ceva care a recidivat. Pana la sfarsitul emisiunii, intr-un interval extrem de scurte, de sa zicem 45 de minute, am simtit ca incep sa imi arda urechile. M-am dus acasa. Aveam un singur test acasa la ora respectiva, care se facea din saliva, si care mi-a iesit negativ.

Intre timp am luat ceva care sa ma puna pe picioare si dimineata cand m-am trezit eram semi calcata de tramvai. Aveam stare ca de gripa cu dureri musculare agresive, mi s-a infundat nasul. Febra a fost 37 cu 8 de dimineata, si cel mai mult am avut astazi 38 cu 3.”, a declarat Gabriela Cristea pentru antena3.ro.

Gabrila Cristea, singura infectata din familie 

In acest moment Gabriela Cristea este singura persoana infectata din familie. In aceasta perioada fetele sale vor ramane acasa. 

„Sunt singura din familie infectata. Noi am hotarat ca vom pastra fetele acasa atata timp cat voi sta si eu acasa.”, a adaugat vedeta.

Vedeta se pregatea de a treia doza de vaccin

Gabriela Cristea se pregatea pentru cea de-a treia doza de vaccin pe care trebuia sa o faca in noiembrie. Acum, pe fondul imbolnavirii, trebuie sa amane cu trei luni vaccinarea. 

„Noi ne pregateam sa facem ce-a de-a treia doza prin noimebrie. Dupa ce vor trece cele trei luni de la boala voi merge sa fac doza trei. Uite ce se intampla la ATI, ce situatie este in Romania.”, declara prezentatoarea.

Desi a respectat toate masurile de protectie, Gabriela Cristea a intrat in contact cu temutul virus.

„Nu am facut rabat de la masurile de precautie. Ma spal pe maini cam de vreo 100 de ori pe zi si port masca. Nu am mers in concediu vara asta, doar doua weekenduri la mare, pentru ca nu am vrut sa ne expunem.”, a mai adaugat gabriela Cristea pentru sursa citata.

Gabriela Cristea, inlocuita de Paula Chirila in emisiunea “Mireasa - Capriciile iubirii”

Gabriela Cristea este prezentatoarea emisiunii “Mireasa - Capriciile iubirii”, de la Antena Stars. Pentru ca vedeta se confrunta cu Covid-19, si este nevoita sa stea acasa cel putin doua saptamani, aceasta a fost inlocuita de Paula Chirila.

“E o surpriza si pentru mine si pentru dumneavoastra. O sa ma vedeti si la «Xtra Night Show» si aici. Nu e usor sa iei din mers, fie chiar temporar, fraiele unui proiect deja inceput, ma incearca niste emotii. Traversam vremuri atipice, pe care nu le-am mai trait si pe care speram sa nu le mai traim. Care ne lovesc cand nu ne asteptam si Gabriela traverseaza si ea o perioada care speram sa treaca usor peste ea si peste familia ei si sa o vedem in pozitia ei de prezentator. A facut COVID-19, ne pare rau, este o situatie neprevazuta”, a spus Paula Chirila la Antena Stars.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare