Vedete din Romania

# carucior gemeni # dezvaluire soc #Gabriela Cristea sarcina #Gabriela Cristea insarcinata #gabriela cristea #Gabriela Cristea nastere

Gabriela Cristea, dezvaluire SOC inainte de nastere! A cumparat carucior pentru GEMENI

Gabriela Cristea se pregateste sa devina mamica pentru a doua oara. Aceasta se afla pe ultima suta de metri cu sarcina si se pregateste intens pentru marele moment.

 

Vedeta a achizitionat de curand caruciorul. Fanii acesteia au ramas socati cand au vazut ca vedeta a achizitionat un carut pentru gemeni, ea neanuntand ca urmeaza sa nasca doi copii.

“La inceput de saptamana am fost in cautare de carucior. si trebuie sa iau unul pentru doi copii. Fiica mea cea mare este inca mititica si trebuie si ea sa mearga in carucior. Doi copii nu intra intr-un singur carucior. Am optat pentru un carucior pentru gemeni, el asa a fost gandit, dar poate sa suporte mai multe configurari. Victoria s-a simtit foarte bine, s-a urcat in carucior si a inceput sa rada. Nu ii mai place varianta de landou, dar s-a simtit foarte bine si cred ca este varianta cea mai buna.

La primul copil, cand ne-am dus sa ne interesam de carucior, primul lucru pe care l-a intrebat Tavi a fost: 'Suportul pentru bere unde este?'. Eu m-am uitat la detaliile pentru noul bebelus si m-am uitat sa aiba toate lucrurile de care are nevoie. Tavi s-a uitat mai mult la partea tehnica. Ne-am dus acolo cu scopul de a gasi ceea ce ne trebuie noua, sa ne ajute pentru momentele in care va veni noul bebelus. Nu este chiar simplu! Putem sa plecam cu ambii copii de la spital, linistiti!”, a dezvaluit Gabriela Cristea, potrivit cancan.ro.

Surse foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare