Vedete din Romania

#Gabriela Cristea interdictie preot #Gabriela Cristea botez #gabriela cristea

Gabriela Cristea, interdictie pentru preot la botezul fiicei sale

 

In acest weekend, Gabriela Cristea si Tavi Clonda isi vor boteza fiica, Victoria. Cu doar cateva zile inainte de marele eveniment, de teama unor accidente neprevazute, Gabriela Cristea i-a interzis preotului sa o scufunde pe fetita in cristelnita.  

 “Este un botez traditional, nu am vrut sa schimbam ceva sau sa nu respectam traditiile. Nu am nici superstitii, doar una singura, desi nu pot spune ca e chiar superstitie. Am vorbit cu preotul sa nu o bage pe Victoria cu capul in cristelnita, doar sa o ude putin. Este și destul de mare, oricum, ca sa fie scufundata, și nu-mi doresc chestia asta. Știu ca și ei sunt cumva precauti, din cauza unor accidente neașteptate, dar nu am vrut sa stabilesc asta de la bun inceput. Slujba va fi la biserica de la noi din localitate, locuim in Corbeanca, iar petrecerea la un restaurant din nordul Capitalei”, a declarat Gabriela Cristea pentru viva.ro.

Deși mai sunt doar cateva zile pana la marele eveniment, Gabriela  Cristea marturiseste ca nu știe cu ce se va imbraca, la botez: „Am tinut dieta, dar nu am slabit atat de mult cat mi-am dorit. Iar de Paște am mancat de toate, nu am putut sa ma abtin. Oricum, mai sunt cateva zile, timp in care mai am timp de regim. Ma gandeam sa tin ceva hiperproteic, dar mi-e cam frica de efectele secundare. Ca sa nu mai spun ca aveam o rochie pregatita și nu pot a o port, intrucat nu ma incape”, a mai spus Gabriela Cristea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare