Vedete din Romania

#gabriela cristea #familie #boala

Gabriela Cristea: "M-am imbolnavit de tiroida din cauza stresului provocat de familia mea"

Gabriela Cristea a recunoscut ca s-a indepartat de familie, dar spune ca rudele ei nu o iubesc si vor doar bani de la ea. Stresul cauzat de fratele ei a bagat-o in spital pe Gabi, care avea deja probleme cu tiroida.

Vedeta Kanal D a tinut sa clarifice acuzatiile conform carora nu ar fi o fiica buna pentru mama ei, internata in spital si operata de pancreatita .

"Sambata trecuta, cand plecam in Turcia, m-am pomenit cu fratele meu in fata blocului, impreuna cu un alt barbat. A inceput sa ma agreseze, sa ma impinga si sa spuna ca ma omoara, pentru ca noi ne lafaim intr-o , in ce el moare de foame, iar mama e in spital. N-am crezut ca mama e bolnava. Nu e prima data cand primesc mesaje de la ai mei ca sunt bolnavi si ca au nevoie de bani. De cele mai multe ori erau pure inventii . Iar acum nu m-am dus de frica fratelui meu", i-a povestit Gabi Adrianei Bahmuteanu, intr-un interviu pentru Libertatea.

Prezentatoarea emisiunii " Nora pentru mama " a dat detalii si despre copilaria ei grea: "Am fost un copil nedorit si am simtit asta toata copilaria mea. Orice faceam nu era bine. Mi s-a povestit chiar ca mama a vrut sa ma lepede, dar nu s-a putut. La 18 ani, mama si tata m-au dat afara din casa."

"La un moment dat, devenisem aproape singura lor sursa de venit. Fratelui meu ii dadeam toti banii din portofel ori de cate ori ma trezeam cu el la usa. L-am angajat in diverse locuri, apeland la prieteni, dar de fiecare data m-a facut de ras. Chiulea, nu isi vedea de treaba, crea numai probleme, iar cunoscutii mei ma sunau si-mi era o rusine de-mi crapa obrazul. Pe unde se ducea spunea ca e fratele Gabrielei Cristea", a mai povestit bruneta in Libertatea.

Familia a imbolnavit-o

Gabriela sustine ca s-a imbolnavit de tiroide in urma stresului provocat de familia ei: "E greu sa traiesti cu frica. Cred ca de la atat stres nici n-am reusit sa raman insarcinata".

Prezentatoarea a ajuns la spital chiar ieri, in pericol de a avea un accident cardiovascular! Gabriela a lesinat dupa incheierea transmisiunii in direct a emisiunii de la Kanal D, dupa ce a plans incontinuu si i-a crescut tensiunea, potrivit ring. Colegii au chemat salvarea care au tratat-o pe Gabi si i-au stabilizat starea.


Citeste si

Gabriela Cristea, avort la 16 ani? 

Gabriela Cristea nu are timp sa-si viziteze mama bolnava

Tatal Gabrielei Cristea: "Fiica mea este un monstru cu chip de om"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare