Vedete din Romania

# gabriela cristea copil #Gabriela Cristea insarcinata #gabriela cristea

Gabriela Cristea, marturisiri despre drama prin care a trecut ca sa ramana insarcinata

Gabriela Cristea a devenit mamica pentru prima oara in luna septembrie. Vedeta a trecut prin mari incercari insa pana sa o aduca pe lume pe fetita sa.

Intotdeauna a fost discreta in ceea ce priveste acest subiect atat de delicat pentru ea, insa de curand a facut marturisiri cutremuratoare despre perioada in care a incercat sa ramana insarcinata.

“Am uitat prin ce-am trecut, nu mai stiu cat de greu a fost, fiindca a fost, intr-adevar dificil, important este ca, in sfarsit, am reusit sa-mi indeplinesc visul! Acela de a avea un copil! Imi amintesc mereu de momentele in care am vrut sa renunt! Le am pe toate in minte, insa cel mai greu mi-a a fost in  noiembrie anul trecut, atunci cand am ales sa nu mai intreprind nimic pentru a ramane insarcinata, dupa inca o tentative esuata! Cel putin atunci ziceam ca renunt la ideea de a fi mama! Ma gandeam ca gata, acolo se termina, si trebuie sa ma resemnez cu ideea ca  nu mai pot sa am copii!”, a dezvaluit Gabriela pentru WOWbiz.ro!

“Anul trecut, am facut patru inseminari, adica, efectiv, de cate ori s-a putut fizic, pentru ca nu ai timp de mai multe! Este foarte greu din punct de vedere medicamentos si din punct de vedere psihic pentru o femeie sa recurga la asa ceva! Este dur! A…OK, ca te ingrasi, ca mananci, etc, stii cum este, nici nu mai conteaza ca vin carcotasii si spun ca vai, nu mai arati nu stiu cum! Era ceva pentru o mine o chestie nesemnificativa, treceau pe langa mine toate! Repet, problema psihica este insa foarte dura si din pacate putine femei merg la psiholog in perioada respectiva! Nici eu nu am fost, dar imi dau seama ca poate mi-ar fi fost mai usor sa trec peste toate daca m-as fi prezentat la un specialist! Este foarte greu, iar lumea zice…ce poate fi atat de dur? Ca stai si astepti…Ei, da, asteptarea aia, efectiv, te macina! Astepti in fiecare zi sa se intample ceva si mergi fiecare pas, cu gandul acolo! Practic eu un an, am asteptat in fiecare zi”, a mai povestit prezentatoarea TV pentru WOWbiz.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare