Vedete din Romania

#spital #mama #gabriela cristea

Gabriela Cristea nu are timp sa-si viziteze mama bolnava

Mama Gabrielei Cristea este internata de trei saptamani, in urma unei operatii de pancreatita. Vedeta Kanal D nu a vizitat-o nici macar o data.

Prezentatoarea emisiunii " Nora pentru mama ", nu si-a facut timp pentru mama ei, care stat mai multe zile la Terapie Intensiva , in urma operatiei.

Didina Cristea a fost operata la sfarsitul lunii aprilie si recuperarea grea nu s-a incheiat inca, ea fiind inca internata. Doar fiul ei a vizitat-o, in timp ce Gabriela Cristea nu a fost vazuta la spital.

"Am asteptat-o in zadar si ea, si noi. Doar baiatul ei a venit, zilnic, sa o vada. Fiica, deloc. Nici macar nu a trecut pe la ea in cele trei saptamani, cat a stat pe sectie la Terapie Intensiva", a declarat pentru Cancan o infirmiera din Spitalul Universitar Bucuresti.

Gabriela Cristea nu a vrut sa comenteze situatia. Vedeta s-a intors abia duminica seara in tara, dupa filmarile din Antalya pentru emisiunea pe care o prezinta.

"Nu priveste pe nimeni ce fac eu in viata mea privata. Sunt plecata cu treaba in Turcia, nu in vacanta", a declarat Gabriela pentru Cancan.

 

Citeste si

Gabriela Cristea: "Dragostea-i ca bautura. Totul in viata trebuie facut cu moderatie"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului