Vedete din Romania

#gabriela cristea #familie #inmormantare

Gabriela Cristea nu merge la inmormantarea mamei de frica rudelor!

Didina Cristea, mama Gabrielei Cristea va fi condusa azi pe ultimul drum . Prezentatoarea TV nu va participa la inmormantare , de frica reactiilor rudelor sale.

In urma cu doua zile, Didina Cristea a murit din cauza unei pancreatite. Astazi, trupul neinsufletit al femeii isi va gasi odihna in cimitirul “Metalurgiei”. Desi Eugen, tatal Gabrielei, i-a transmis acesteia ca o asteapta la inmormantare, restul rudelor nici nu vor sa auda de ea. Emil, fratele prezentatoarei TV, este cel mai suparat si le-a marturisit apropiatilor ca nu vrea sub nicio forma ca Gabriela sa vina la mormantul mamei lui.

A purtat doliu in platou

Dupa ce a auzit vestea ca mama ei a murit, Gabriela Cristea si-a continuat programul de munca. De altfel, aceasta a insistat pe langa echipei sale sa nu lipseasca nimeni de la emisiune. Si-a facut aparitia pe platou, vizibil afectata de cele intamplate si a purtat o rochie neagra , in semn de respect pentru ruda decedata. Nu a dorit sa vorbeasca insa nimic de sirul evenimentelor in care a intrat desi pe ecran “curgeau” sms-uri cu intrebari de la telespectatori.

Cu toate acestea, intr-o pauza publicitara, vedeta a clacat si le-a marturisit colegilor motivul pentru care nu va veni la inmormantare.
 “Nu ma duc la inmormantarea mamei, mai ales ca am vazut reactiile pe care le-au avut rudele mele”, au fost spusele Gabrielei Cristea, citata de Libertatea.

Doamna Paula: "Mi-a spus ca nu-si va uita niciodata mama si o va iubi mereu"

Paula Craciunescu (61 ani), o cunoscuta in lumea televiziunii, a fost ca o a doua mama pentru Gabriela. Astazi, d-na Paula s-a hotarat sa rupa tacerea si intr-un interviu acordat ziarului Libertatea aceasta a explicat de ce Gabriela se comporta asa.

“Parintii nu au fost alaturi de ea atunci cand o durea sufletul, probabil asa face si ea acum. Ea nu si-a uitat niciodata mama, dar parintii ei nu au fost niciodata de acord cu relatia ei cu Bogdan.”, a spus doamna Paula pentru Libertatea.

Intrebata daca crede ca vedeta TV sufera, Paula a raspuns: “Sigur! Am urmarit-o ieri la emisiunea in direct si am simtit-o... In plus, daca nu ii pasa, nu ar fi fost imbracata decent la emisie.”

Femeia le-a explicat celor de la Libertatea ca o cunoaste suficient de bine pe Gabriela si stie ca aceasta si-a iubit intotdeauna mama desi nu a mers la ea la spital s-o vada.

"Cand a aflat ca i-a murit mama, Gabriela se afla in studio si a bufnit-o plansul. Se vede ca Gabriela sufera, daca nu simtea chiar nimic nu se imbraca in negru. Mi-a spus ca nu-si va uita niciodata mama si o va iubi mereu, chiar daca au dat-o afara din casa", a precizat Paula Craciunescu pentru aceeasi publicatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare