Vedete din Romania

#Gabriela Cristea divort #Gabriela Cristea insarcinata #gabriela cristea

Gabriela Cristea, prima reactie despre divort

Gabriela Cristea a povestit intr-un interviu recent ca ultimul an a fost unul foarte greu pentru ea. Pentru a ramane insarcinata, ea a urmat mai multe tratamente de fertilizare, care au afectat-o psihic foarte tare.

Ea a povestit ca intre ea si sotul sau chiar incepusera sa existe tensiuni, deoarece Tavi isi dorea cu ardoare sa isi indeplineasca visul de a avea un copil si o incuraja mereu, dar realizatoarea TV isi cam pierduse speranta.

"La începutul lui noiembrie am început ultimul ciclu de tratament. I-am zis atunci soţului meu că nu mai pot. Totul se învârtea în jurul acestor tratamente. Toată lumea ştie. Mergeam la doctor o zi, una nu. I-am zis în noiembrie: «Gata!». A venit luna ianuarie, a fost o perioadă în care nu am mai făcut astfel de tratamente, nimic. În februarie m-am trezit puţin însărcinată. De la natură. Este o minune de la Dumnezeu. Am avut o perioadă când m-am certat puţin cu el. Eşti ca însetatul ăla care caută în deşert (...) Anul trecut a fost cel mai greu an din viaţa mea. Am făcut patru tratamente FIV", a declarat Gabriela Cristea la un post TV.

Imediat dupa ce Gabriela Cristea a povestit aceste lucruri, in presa a aparut vestea ca ar fi fost la un pas de divort. Intrigata de aceste speculatii, prezentatoarea TV a tinut sa lamureasca lucrurile.

"Mesaj pentru impertinentii care si-au permis sa imi atribuie vorbe nerostite: Dragilor asa zis jurnalisti, ieri am vorbit in emisiunea Teo Show despre o perioada dificila din viata mea,dar nu am afirmat nici o secunda ca acea perioada mi-a afectat relatia pe care o am cu sotul meu, Tavi Clonda sau ca era sa ajungem la divort. Ceea ce nu am spus ieri, o sa afirm astazi explicit; in acea perioada din viata mea, doar casnicia si sotul meu m-au ajutat sa pot sa merg mai departe. Ii multumesc lui Dzeu ca Tavi face parte din viata mea si ii multumesc lui ca este atat de bun, generos, rabdator, increzator, asumat si barbat", a scris Gabriela Cristea pe o retea de socializare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare