Vedete din Romania

Gabriela Cristea vrea sa slabeasca prin ozonoterapie

Timp de noua luni cat a filmat „ Nora pentru mama ”, Gabriela Cristea si-a cam neglijat sanatatea, asa ca intentioneaza sa urmeze o terapie cu ozon pentru a-si trata gastrita si durerile de cap sacaitoare.

Vedeta spera sa si slabeasca, pentru ca tratamentul cu ozon reduce celulita si depozitele de grasime. Pentru asta, Gabi va trebui sa scoata din buzunar minimum 200 de euro.

Oboseala si stresul ii dau de furca frumoasei prezentatoare, mai ales dupa ce a filmat incontinuu, timp de noua luni de zile, sezonul cu numarul doi al reality-show-ului „Nora pentru mama”.

Pana in toamna, cand va incepe o noua serie a emisiunii, Gabriela Cristea a intrat intr-un concediu prelungit de doua luni de zile in care intentioneaza sa-si acorde mai multa atentie decat pana acum. Starea sanatatii Gabrielei este precara, aceasta dezvoltand un inceput de gastrita si acuzand dureri de cap din ce in ce mai dese.

Pentru ca se simte de-a dreptul epuizata dupa atata munca fara pauza, vedeta Kanal D a fost sfatuita de prieteni sa apeleze la terapia cu ozon. Chiar si medicul care a consultat-o i-a recomandat, pentru inceput, aceasta metoda alternativa de tratare a afectiunilor care ii fac probleme. Procedeul care abia incepe sa prinda contur in Romania este unul nedureros si consta in recoltarea unei cantitati de 150 de mililitri de sange care se amesteca intr-un recipient cu o substanta anticoagulanta speciala.

Se ozonifica, dupa care se introduce inapoi in corp, iar astfel sangele ozonificat actioneaza in tot organismul. „Am aflat despre minunile pe care le face ozonarea si mi-am spus ca trebuie sa incerc. Sper sa aiba efecte benefice asupra sanatatii mele. Oricum, mi-am propus ca toata vacanta aceasta sa ma rasfat si sa fac absolut tot ceea ce imi doresc eu: sa ma plimb, sa ma relaxez, sa ma bucur de viata impreuna cu prietenii mei”, ne-a declarat Gabi.

Vedeta Kanal D se lupta si cu multe kilograme in plus pe care le-a acumulat in doar cateva luni de zile, bruneta sperand ca prin aceasta terapie sa si slabeasca. Desi a fost sfatuita de apropiati sa apeleze la o operatie estetica menita sa o scape de grasimea in exces, Gabi evita pe cat poate bisturiul.

Continaurea in Gardianul


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare