Vedete din Romania

#Gabriela Firea avere #Gabriela Firea declaratie de avere #Gabriela Firea salariu #gabriela firea

Gabriela Firea, salariu urias. Cati bani primeste lunar de la stat

Daca in urma cu un an, primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, incasa un salariu de 6.541 lei/ luna, in 2018, remuneratia edilului ajunge la aproape 10.000 de lei lunar (9.936 de lei), potrivit declaratiei de avere, publicata pe site-ul Primariei Capitalei. 


Tot pe site-ul Primariei Capitalei a fost publicata si declarația de interese a primarului general pe anul 2017. Astfel, Gabriela Firea detine doua terenuri forestiere, obtinute in perioada 2005-2010, cu o suprafata totala de peste 2.300 de metri patrati, in orasul Voluntari, din judetul Ilfov. in localitatea Sinesti detine, alaturi cu sotul ei, Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, un teren intravilan de 1.500 de metri patrati si un teren extravilan de 60.000 de metri patrati. Aceste proprietati au fost obtinute fie prin “cumparare succesiune “, fie prin “mostenire”.

Declaratia de avere a Gabrielei Firea o poti vedea aici

Gabriela Firea detine alte doua terenuri, cu o suprafata totala de peste 2.200 de metri patrati, in localitatea Petrachioaia, din judetul ilfov, fiind cumparate in 1991-1994, aici fiind coproproprietar si Florentin Pandele. Pe unul dintre aceste terenuri este construita si o casa, cu o suprafata de 240 de metri patrati, pe care Firea o detine in coproprietate cu Florentin Pandele. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare