Vedete din Romania

#Iulia Albu gaina #vedete intern #iulia albu #mihai albu #showbiz

Gaina, motiv de cearta intre Iulia si Mihai Albu la trei ani de la divort

Mihai Albu a ramas cu sechele dupa mariajul cu Iulia Albu. Dupa 3 ani de la divort, Mihai Albu marturiseste ca nu mai vrea sa auda de vreo partenera care detine vreo gaina!


"Sunt multe domnisoare. Poate sunt cautat. Am o singura dorinta: sa nu aiba gaina (n.r. viitoarea lui iubita). Macar o ciorba sa facem. Nu am alergie la gaina, nu am suportat-o. Mergea peste tot in casa si mirosea, dar nu avea paduchi. Gaina isi facea de cap. Nu stiu daca facea oua de aur, eu nu le-am vazut", a spus Mihai Albu la WOWbiz.

Fosta sotie a creatorului de pantofi, Iulia Albu, a intrat in direct prin telefonu si a vorbit despre gaina pe care a pierdut-o.

”Nu putea sa spuna nimic rau (n.r. despre gaina). A fost o parte importanta din Iulia Albu ea Loulou. A fost rapita de extraterestrii. Orice relatie e marcata de pasari si pasarici. Fosta mea relatie a fost cu o gaina, actuala e cu un cocos. Am un cocos nou pe care l-am prezentat la 'Bravo, ai stil!', un proiect care ma face fericita.

Sunt in relatii cordiale cu fostul meu sot. Nu am putut ajunge la nunta Ralucai Badulescu, dar sigur as fi venit cu actualul iubit. Loulou era parte din familie. Intre mine si Mihai au stat multe lucruri si de aia am divortat. Decat o casatorie nefericita, mai bine un divort de succes", a marturisit Iulia Albu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare