Vedete din Romania

#George Burcea #andreea balan

George Burcea, propunere soc pentru Andreea Balan inainte de despartire

George Burcea si Andreea Balan s-au despartit de aproape trei luni. Intre cei doi nu mai exista cale de impacare, iar artista a depus deja actele de divort. Din spusele apropiaților, discuțiile dintre cei doi au aparut in Mauritius, unde plecasera impreuna cu copiii.

Actorul ar fi dorit câteva zile doar cu Andreea, fara micuțe, apoi peste situație au venit si alte dialoguri.

"Faptul ca s-au dus in Mauritius alaturi de copii nu i-a cazut tocmai bine lui, fiindca si-ar fi dorit sa fie doar cu Andreea, sa aiba câteva zile numai ale lor. Mai mult, acolo, incet, incet, au inceput discuțiile si George a inceput sa se comporte extrem de rece, era prezent, dar doar fizic, nimic mai mult. La intoarcere, situația s-a inrautațit”, au dezvaluite surse apropiate celor doi.
I-a propus sa stea casatoriti de ochii lumii

In ciuda neințelegerilor, artista nu a vrut sa divorțeze, incercând sa faca tot posibilul pentru a-si salva casnicia. Cu toate acestea, nu a putut accepta ”soluția” gasita de George.

„In momentul in care lucrurile au inceput sa se inrautațeasca intre ei si artista a adus in discuție separarea oficiala, actorul a fost ferm pe poziție. Mai mult, a venit si cu o propunere, si anume, de a sta casatoriți doar de ochii lumii, in aceeasi casa, dar fara a avea o legatura de alt gen, si sa se comporte ca doi strani.

Concret, ei sa fie separați, dar sa nu spuna nimanui nimic, din contra, sa pozeze in famlilia frumoasa. Cum era de asteptat, Andreea nici nu a vrut sa auda de asemenea ”oferta”, nu i-a venit sa creada asa ceva si i-a aratat barbatului usa. A vrut sa fie demna si corecta pâna la capat, indiderent de consecințe”, au povestit apropiați de-ai lor pentru WOWbiz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare