Vedete din Romania

George Clooney are o iubita petrecareata

Relatia dintre George Clooney, care se numara printre sex-simbolurile planetei, si o domnisoara neastamparata pe nume Sarah Larson, de 28 de ani, este cat se poate de serioasa.

In ciuda aparitiei in presa a unor fotografii cu Sarah pe vremea cand dansa la bara in cluburi, George a spus ca “lucrurile sunt destul de serioase si o place pe Sarah asa cum este”.

Relatie serioasa

Iubita actorului, protagonista a mai multor fotografii cu tenta erotica , face din nou valuri in America, dupa ce o alta poza sexy ce o are in prim-plan a iesit la iveala. Murdara de nisip, Sarah se apleaca si linge coperta unei reviste, spre deliciul publicului masculin.

“Sarah e genul care petrece pana in zori de zi. Ii place sa petreaca pana la epuizare si, pana la urma, asta face oricine ajunge in Las Vegas. Toata lumea din cazinouri o cunoaste pe Sarah in felul acesta si suntem surprinsi cat de stilata a aparut cand a fost cu George la Oscaruri!”, a spus un apropiat.

Una peste alta, desi a declarat ca o deranjeaza publicarea acestor instantanee , prietena lui Clooney a mai castigat un pic de popularitate si cu aceasta ocazie.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare