Vedete din Romania

#scufundari #vacanta #skiathos #george trandafir

George Trandafir face scufundari la Skiathos

George Trandafir , responsabilul cu stirile din Sport de la radio InfoPro, a cucerit Marea Egee , si nu doar ca simplu turist. Pe urmele exploratorului Jacques Yves Cousteau, George s-a înarmat cu echipamentul minimal necesar pentru scufundari si a plonjat în aventura la Skiathos , relateaza curentul.

El recomanda tuturor iubitorilor de senzatii tari, care vor sa încerce adâncimile, plaja Lalaria, unde vizibilitatea în apa este foarte buna.

"Lalaria este o destinatie ireala cu un peisaj selenar! Se poate ajunge acolo doar pe apa, cu barca sau vaporasul. Malul, fara nisip, doar cu pietre albe slefuite de mare, este strajuit de un perete muntos foarte înalt. De aici se vede toata insula Skiathos ", povesteste George. Realizatorul de la InfoPro nu este la prima încercare de a explora tarmul insulei grecesti Skiathos. El a facut scufundari în Marea Egee si în 2007, iar experienta de atunci l-a facut sa se întoarca anul acesta la locul faptei, pentru a încerca înca o doza de adrenalina la adâncime. Timp de o saptamâna, cât a stat în Grecia, în afara de a juca rolul de scufundator profesionist, George a testat la Skiathos stilul de viata grecesc. El a locuit într-o vila alba cu ferestrele si acoperisul albastre, s-a plimbat prin orasul vechi Kastro, a urmarit apusul de soare de pe plaja si a încercat mâncaruri traditionale. Întors în România, George se gândeste deja la urmatoarea escapada. La începutul lui septembrie, el planuieste o excursie în Portugalia, la Sesimbra, pe malul Oceanului Atlantic .


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare