Vedete din Romania

#refuzat in tara #gest impresionant #costel busuioc #concerte #turneu

Gest impresionant! Costel Busuioc a renuntat la 2.000.000 de dolari pentru familie

Costel Busuioc, zidarul-tenor ce a uimit o lume intreaga cu vocea lui si a fost poreclit "Pavarotti din Carpati" a facut un gest incredibil pentru familie. Acesta a refuzat o suma uriasa de bani, pentru a petrece mai mult timp alaturi de sotie si copii.

"Sotia mea nu putea sa faca fata, ca sunt patru copii, totusi. Avea nevoie de sotul ei, de tatal copiilor sa stea langa ei si am ramas langa ei. Am refuzat, in acest fel, doua oferte de turneu in Asia, una de trei ani si una de doi ani si jumatate, care puteau sa insumeze peste 2.000.000 de dolari. Dar am zis ca decat sa am niste copii cu bani si sa fie golani, prefer sa stau acasa cu ei sa-mi ajut sotia sa ii creasca", a declarat Costel Busuioc pentru libertatea.ro.

Dorit in afara, reguzat in tara

Dupa castigarea unui concurs de talente din Spania, "Hijos de Babel", Costel Busuioc a avut un succes urias peste hotare. A lansast mai multe CD-uri si a sustinut numeroase concerte. Cand a dorit sa concerteze si in tara, la Iasi, la Arad, la filarmonica din Cluj, a fost insa refuzat. "Mi-au spus ca nu sunt genul lor", spune tenorul.

Este dorit in schimb peste hotare, unde se bucura de un succes urias. Acum Costel Busuioc se pregateste sa lanseze al saselea CD, iar luna viitoare va pleca, in SUA si Canada, intr-un turneu ce va dura un an.

Sursa foto: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare