Vedete din Romania

#Aimee Iacobescu UNITER #Aimee Iacobescu cancer # aimee iacobescu

Gestul disperat al actritei Aimee Iacobescu, bolnava de cancer, pentru a-si plati tratamentul

Ajunsa la 70 de ani si bolnava de cancer, actrita Aimee Iacobescu isi vinde “amintirile de suflet”, pentru a supravietui.

„Am primit aceste sariuri (piesa principala din costumul femeiesc traditional indian) foarte valoroase de la ministri si alti inalti functionari. Acestea sunt facute special pentru sotiile presedintilor din intreaga lume. Sunt amintirile mele de suflet pe care acum sunt nevoita sa le instrainez pentru a putea supravietui. Aceste sariuri sunt din matase naturala si sunt brodate cu fir de aur si de argint. Sunt materiale extrem de rare si de valoroase, insa eu le vand la un pret mai mic, pentru ca am nevoie de bani. Un astfel de sariu are cinci metri lungime. Pretul este de 5.000 de lei pentru un sariu, iar suma este negociabila. De asemenea, mai am de vanzare o vioara care i-a apartinut tatalui meu. Vioara este realizata de Giuseppe Gagliano Di Nicola in Napoli, in anul 1781. Aceasta trebuie evaluata”, a declarat actrita Aimee Iacobescu pentru Ziarulring.ro.

Aimee Iacobescu plăteste lunar pentru tratamentul partial compensat/gratuit peste 3.000 de lei, respectiv toată pensia si indemnizatia destinată actorilor. Singura ei sperantă de a se descurca decent este indemnizatia de merit viageră, în valoare netă de 3.500 de lei, drept pe care l-a solicitat UNITER de acum doi ani si jumătate, potrivit aceleiasi surse.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare