Vedete din Romania

#Gheorghe Turda despartire #vedete intern # Gheorghe Turda #showbiz

Gheorghe Turda, despre mama Alinei Puscas: “Nu mai suportam, ma imbolnavea”

Despartirea cantaretului de muzica populara Gheorghe Turda de Lucia Lazar, mama prezentatoarei tv Alina Puscas, s-a lasat cu acuzatii grave! Daca initial cantaretul nu a dorit sa comenteze ruptura, recent a dezvaluit ca el a fost cel care a decis sa puna punct relatiei de cativa ani pe care o avea cu Lucia Lazar, nemaisuportand sa fie batut la cap de femeia care i-a stat alaturi 5 ani. 

“Din 24 de ore, 12 ore ma tacanea la cap ca o moara stricata. E o femeie extrem de posesiva, imi cerea socoteala pentru absolut orice. Nu mai suportam, ma imbolnavea. Pe 20 iulie, de Sfantul Ilie, i-am spus sa-mi predea cheia casei si sa-si faca bagajul. Am fost foarte linistit, chiar eu am dus-o cu masina in ziua respectiva la casa ei. Doamne, multumescu-Ti ca am scapat de beleaua de pe cap- asta spun in fiecare zi. Habar nu aveti cum e femeia aceasta cu zambet inocent. Cum sa spuna ca beau?! Eu de trei ani si jumatate nu mai beau, pentru ca am tratament, eu nu am fost niciodata prieten cu paharul pentru ca functia si gradul nu mi-au permis sa ma compromit”, a spus Turda pentru Click.

”Nu pot sa tac când imaginea mea este terfelita. Eu nu pot sa cred ca un om pe care l-am ajutat poate sa foloseasca acesti termeni la adresa mea. Am primit-o in casa mea pe aceasta doamna, i-am dat un salariu lunar de 2.000 de lei, plus 10 la suta din colaborarile mele, pentru ca era somera. Ea nu avea serviciu, fusese disponibilizata de la Posta. Recunosc ca si ea m-a ingrijit, imi era ca o sotie. in primavara, eu, personal, i-am depus niste CV-uri la trei ministere pentru angajare, si chiar astept raspunsul pentru a fi incadrata, eu nu renunt s-o ajut, chiar daca mi-a facut rau”, a mai declarat artistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare