Vedete din Romania

# gigi becali donatii # gigi becali avere #gigi becali

Gigi Becali isi doneaza toata averea: "O sa am palat cu diamante in ceruri"

De cand a iesit din inchisoare, Gigi Becali face numai donatii. Omul de afaceri a facut acte de caritate pana acum in valoare de 30 de milioane de euro.

Cea mai mare parte a banilor a donat-o bisericilor. El spune ca va lasa familiei doar o mica parte din avere, deoarece isi doreste ca in ceruri sa aiba un palat.

"De cand am iesit din puscarie am facut donatii de 30 de milioane de euro, cu ajutorul Domnului. A murit Vadim, Rockefeller, 103 ani, a avut mii de miliarde, a luat ceva cu el? Eu iau toate astea de pe pamant, eu le iau cu mine, las ceva la familie, de ce sa fiu fraier cand pot sa am palat cu diamante in ceruri, acolo este banca cerului, acolo nu e inflatie, Dumnezeu e cel mai bun paznic, acolo nu e inflatie, nu pierzi banii, acolo ii gasesti cu siguranta si ii gasesti insutit si daca eu pot sa-i transfer de cand sunt pe pamant, de ce sa fiu fraier si sa-i las pe pamant, pentru ce sa las sa rugineasca aici, de cand sunt pe pamant îi transfer acolo, tot si cand ma duc acolo am avere acolo", a declarat Gigi Becali la România TV

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului