Vedete din Romania

#sarcina Delia #casa Delia #Gina Matache #vedete intern #showbiz #delia matache

Gina Matache da din casa. Ce spune despre apartamentul si sarcina Deliei

Fanii curiosi ai Deliei au putut sa afle tot ce tine de viata persoanala a artistei de la o siursa sigura, mama artistei, Gina Matache, care a vorbit la tv extrem de sincer despre viata personala a fiicei sale.

Gina Matache a marturisit ca pe cat de folosit este living-ul locuintei in care s-a mutat recent Delia (care are inclusiv scena), pe atat de neintrebuintata este bucataria.

  „Este imens. Are aproape 500 de metri. Este superba. Totul este in lemn natur, totul este in stil minemalist. Nu are cine stie ce multa mobila, dar are elemente din noul brand, nush cum se numeste. Nu mai sunt cu ciucurii din corov. E semn dat cu nu stiu ce. Living-ul e imens, cat platoul vostru. Are scena, are un spatiu in care te intalnesti cu prietenii, plus terasele unde are alte mese. Bucataria e de decor. Face si ea un ceiut si atat”, a spus mama Deliei la Kanal D.

Legat de zvonurile cum ca Delia ar fi insarcinata, femeia a lamurit situatia. „Nu este. M-as fi bucurat sa fie, insa un copilas atomic a facut un cont fals, insa este a treia oara cand i se inchide ei Facebook-ul din cauza asta”, a declarat Gina Matache.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului