Vedete din Romania

# gina pistol insarcinata # smiley copil #smiley

Gina Pistol a aflat ce sex va avea bebelusul. Smiley, in culmea fericirii

Gina Pistol ar fi insarcinata in primul trimestru de sarcina, insa vrea sa tina totul secret pana in momentul in care va fi sigura ca totul decurge normal din punct de vedere medical, au declarat apropiati ai vedetei. 

In ultima perioada, prezentatoarea TV si-a schimbat foarte mult si stilul vestimentar si poarta haine largi, pentru a ascunde sarcina si cele cateva kilograme in plus. 

Astfel, dupa o relatie de 3 ani, se pare ca Gina Pistol si Smiley au trecut la un alt nivel, iar peste cateva luni vor deveni parinti de fetita, dupa cum au marturisit surse apropiate cuplului. 

“Gina si Smiley vor avea, se pare, o fetita. Acestia sunt extrem de emotionati, fericiti, nu pot explica in cuvinte ceea ce traiesc. Momentan nu vor sa dezvaluie nimic, ei sunt foarte secretosi in ceea ce priveste viata lor personala. Gina se simte bine in mare parte, insa se pare ca ar mai fi luat cateva kilograme in plus si a inceput sa i se vada si burtica. 

„In principiu, vor avea fetita, dupa cum ar spune ei. Sarcina ei decurge bine, el este si mai atent si cu ea. Gina si-a dorit foarte tare un copil si iata ca Dumnezeu pare sa i-l fi dat intr-un moment in care se astepta mai putin. Ea are in continuare proiecte, contracte pe care si le onoreaza cu brio, si se comporta ca si cum n-ar fi o graviduta”, sustin surse din anturajul Ginei Pistol si al lui Smiley.

 

Sursa: ciao.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare