Vedete din Romania

#declaratii #relatie #gina pistol #smiley

Gina Pistol, despre relatia cu Smiley: "Omul de langa mine are libertatea sa faca ce vrea"

Gina Pistol si Smiley se iubesc departe de ochii indiscreti ai publicului. Desi toata lumea a aflat de relatia de iubire dintre cei doi, acestia rar se afiseaza impreuna in public. Mai mult, rar fac declaratii despre viata lor personala.

De curand, Gina Pistol a comentat pe marginea relatiei pe care o are cu Smiley. Cu toate acestea a fost retinuta in declaratii, probabil si din cauza faptului ca, de-a lungul anilor a avut numeroase relatii care nu au rezistat probei timpului.

"M-am educat singura. Sunt la un nivel in care nu mai am gelozii si posesivitate. Omul de langa mine are libertatea sa faca ce vrea, atat timp cat o face cum trebuie. Sunt foarte bine in aceasta relatie.

Ma deranjeaza cand oamenii ma compatimesc si imi spun: 'Saraca de Gina'. Nu sunt o femeie oarecare, totusi. Sunt o femeie misto, independenta si muncesc…

O sa ma marit cand o sa simt, cu cine o sa vreau, cand o sa vrea Dumnezeu. Nu am inselat niciodata, deoarece nu stiu sa mint", a declarat Gina Pistol, in cadrul unei emisiuni de la Antena 1.

Sursa foto: bzt.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului