Vedete din Romania

#carcotas #vlad huidu #giulia anghelescu

Giulia este deschisa impacarii cu fratele lui Huidu

Giulia, noua solista a formatiei Dj Project , a depasit cu bine momentul despartirii de Vlad Huidu , fratele celebrului „ carcotas ”, insa nu respinge ideea unei impacari.

Vlad Huidu si Giulia au avut o relatie de doi ani, privita cu admiratie de catre mass-media. Faptul ca aceasta a fost ceruta in casatorie la Paris intr-un mod cat se poate de romantic, precum si planurile de familie facute alaturi de Vlad, au inmuiat inimile si celor mai sceptici cititori ai tabloidelor autohtone.

Ruptura dintre cei doi s-a produs cu doar cateva zile inainte ca Giulia sa implineasca 25 ani, pe 7 noiembrie 2009. Solista nu s-a plans insa de singuratate de cand a reintrat in grupul vedetelor celibatare si asta pentru ca isi ocupa timpul cu spectacolele alaturi de trupa DJ Project.

De altfel, invitata in emisiunea lui Maruta, "Happy Hour", noua voce feminina DJ Project a explicat ca desi, nu stie ce o asteapta in viitor pe plan sentimental, este foarte linistita acum.

"Lucrurile se mai schimba intre oameni cu timpul. Nu e insa adevarat ca ne-am despartit pentru ca imi era frica de maritis sau pentru ca el nu a fost de acord sa colaborez cu DJ Project.  Eu sunt foarte linistita acum. Habar nu am ce va fi pe viitor. Nu stiu daca ne vom mai impaca sau nu", a povestit Giulia in editia de luni a emisiunii "Happy Hour".

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare