Vedete din Romania

#deces Horia Brenciu #Horia Brenciu in doliu #vedete intern #showbiz #horia brenciu

Horia Brenciu, in doliu. Tatal sau a decedat!

Horia Brenciu isi va conduce astazi parintele pe ultimul drum! Tatal sau a incetat din viata duminica, la varsta de 85 de ani.


Relatia dintre Horia Brenciu si tatal sau a fost intotdeauna una deosebita, acesta l-a crescut singur pe Horia de la 11 ani, dupa ce mama lui a fost rapusa de un cancer. Toata lumea stie cat de mult isi iubea artistul tatal, acesta termina orice convorbire cu parintele sau spunandu-i “te iubesc”, povestesc apropiatii.

Anul trecut, in timpul unui concert pe care-l sustinea la Brasov, oras unde locuia tatal sau, Horia Brenciu a tinut a sublinieze ca nu concepe sa cante fara parintele sau. “Voi avea in public un om care ma stie de cand m-am nascut: tata! Mi-a promis ca vine... Merita sa-i dedic un moment special, nu-i asa”, anunta artistul.

Tatal lui Horia Brenciu Brenciu a plecat impacat la ceruri, dupa ce si-a vazut fiul casatorit. La nunta artistului din septembrie 2014, tatal sau, vizibil slabit si sprijinindu-se intr-un baston, a avut nevoia sa fie ajutat de apropiati.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului