Vedete din Romania

#andrei hrebenciuc #intalniri #iubita

Hrebe jr., intalniri cu iubita pe ascuns

Andrei Hrebenciuc se fereste sa mearga cu iubita in fata parintilor. De aceea cei doi incearca sa stea cat mai departe de alti ochi, insa impreuna, acest lucru facandu-i pe apropiati sa banuiasca ca cei doi se vor muta impreuna.

Povestea de dragoste dintre Hrebenciuc jr . si Irina Noaptes se consuma in liniste de mai bine de jumatate de an, dupa ce Andrei s-a despartit de Elena Basescu.

Zvonurile care circula in jurul lor lasa insa sa se inteleaga faptul ca cei doi nu prea au curaj sa isi consume povestea de dragoste in fata parintilor - asa cum facea Andrei cu Elena -asa incat apeleaza la “case de imprumut”, dupa cum noteaza Click!.

Paparazzi Click! L-au fotografiat zilele trecute pe Andrei purtand un rucsac in spate, in apropierea unei vile din zona 1 Mai, loc pe care acesta il frecventeaza destul de des. Si pentru ca si iubita lui era prin preajma, lucru des intalnit in ultima vreme, apropiatii celor doi au inceput sa spuna ca cei doi s-ar putea muta in curand impreuna.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului