Vedete din Romania

#elan schwartzenberg #anna lesko #idila #calatorie #mihaela radulescu

Idila intre Anna Lesko si Elan Schwartzenberg

Anna Lesko este noua iubita a lui Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu. Cei doi au petrecut impreuna un weekend la Tel Aviv si au fost vazuti si luand masa impreuna duminica.

elan schwartzenberg si Anna Lesko se cunosc de mult timp, dar se pare ca sentimentele s-au intensificat in urma cu o saptamana, cand Anna a cumparat o fotografie cu Elan. Poza, care il prezinta pe omul de afaceri batut, face parte dintr-o campanie de combatere a violentei in familie.

La vernisajul expozitiei, cantareata a cumparat poza cu fostul sot al Mihaelei Radulescu pentru suma de 1.200 de euro, lucru care l-a magulit pe Elan, conform Libertatea.

Lesko a avut apoi un concert in Israel si Elan a insotit-o la Tel Aviv. Cei doi au avut ocazia sa petreaca mai multe zile impreuna, iar la intoarcere, Elan a condus-o pe Anna la casa ei din Baneasa.

Se pare ca cei doi nu au putut petrece prea mult timp unul departe de celalalt, pentru ca duminica, la o zi dupa intoarcere, s-au vazut din nou. Fotoreporterii Cancan i-au surprins pe Anna si Elan luand masa impreuna la un restaurant din Bucuresti.

Nu a fost dragoste la prima vedere

Mihaela Radulescu a declarat in trecut ca o banuieste pe Anna Lesko de o apropiere nepotrivita de Elan Schwartzenberg, sotul ei la acea data.

"Anna Lesko a vrut sa-mi ia barbatul. Daca Elan ar fi avut ceva cu ea, acum nu ar mai fi fost cu mine. Sunt o leoaica si scot ghearele cand cineva atenteaza la bunul meu", a povestit Mihaela atunci.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare