Vedete din Romania

#vedete intern #alex velea #connect-r #madalin voicu #mihai gainusa #prietenii vedete

Ieri amici, azi dusmani! Vedete care au fost prietene, dar acum se urasc

Se spune ca de la ura la iubire nu este decat un singur pas, insa peisajul monden autohton ne-a demonstrat ca si reciproca este valabila, si nu doar in plan amoros, ci si amical. Iata cateva prietenii mondene in care marul discordiei si-a facut loc rapid si a provocat pagube irecuperabile!

Huidu si Gainusa

Relatia stransa de prietenie dintre Huidu si Gainusa a inceput sa se "slabeasca" de acum cativa ani, cand Huidu a fost implicat intr-un accident tragic, care s-a soldat cu decesul a trei persoane, iar de atunci, viata lui a fost urmarita numai de ghinioane, in special in plan personal. Desi Mihai Gainusa i-a fost intotdeauna alaturi, la bine si la rau, asa cum trebuie sa procedeze un prieten adevarat, acesta pare sa fi ajuns si el la capatul puterilor.

Presa de astazi relateaza despartirea lui Huidu de postul de radio Kiss Fm, unde avea o emisiune impreuna cu Gainusa. Afla intr-o pozitie destul de ingrata si incomoda, Gainusa a decis totusi ca va continua show-ul, chiar si in absenta partenerului sau. Potrivit speculatiilor, relatia dintre carcotasi s-a racit considerabil si sunt departe de a fi la fel de buni prieteni, cum erau odata.

Citeste si:

Arnold Schwarzenegger va fi platit cu milioane de dolari pentru o reclama la bere

Connect-R si Alex Velea

La inceputul carierei fiecaruia, Alex Velea si Connect-R au fost foarte buni prieteni, fiind de nedespartit la evenimente si realizand numeroase piese impreuna. Pe masura ce succesul li s-a urcat la cap, cei doi au inceput sa rivalizeze in tot si in toate, fiind catalogati in nenumarate randuri de presa tabloida drept "rivali de moarte". Presa a speculat ca motivul racirii relatiei dintre cei doi au fost banii si faima, care se pare ca la inceputul acestui an i-a si apropiat, chiar daca doar de fatada. Cei doi au ingropat, pentru moment, securea razboiului si au scos o piesa impreuna.

Citeste si:

Despartirile inceputului de an in showbiz

Serghei Mizil si Madalin Voicu

Pe Serghei Mizil si Madalin Voicu i-a legat o prietenie veche de 43 de ani, perioada in care au fost intotdeauna alaturi unul de celalalt, la bine si la rau. Desi parea ca nimic nu mai poate distruge prietenia trainica dintre ei, infruntand impreuna o multime de momente de cumpana, se pare ca relatia dintre cei doi a intrat intr-un impas si a cazut rapid in derizoriu.

Inca nu se stie care a fost exact marul discordiei care le-a distrus prietenia, dar gurile rele pun cauza pe seama absentei lui Serghei de la botezul copilului lui Madalin. Absenta prietenului de la botez a fost doar scanteia care a aprins conflicte mai vechi, despre care se mai scriu si acum nenumarate randuri in presa.



Poza principala: Ziarelive.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului