Vedete din Romania

#ileana lazariuc #ion ion tiriac #gravida #insarcinata

Ileana Lazariuc dezminte ca ar fi din nou gravida

Mai multe tabloide si reviste mondene au tot scris in ultima vreme ca Ion Tiriac mai asteapta un nepot de la fiul sau, Ion Ion Tiriac . Oricat de buna ar fi fost vestea pentru bunic, Ileana Lazariuc a negat zvonul in emisiunea lui Maruta, de la Pro TV.

Focoasa bruneta, implicata intr-o relatie cu Ion Ion Tiriac de sase ani, timp in care cei doi au fost si despartiti pentru o perioada, timp in care fiul lui Tiriac senior a avut timp sa se si casatoreasca si sa divorteze, a tinut sa faca lumina in viata ei personala. Discreta vizavi de viata sa intima, Ileana a marturisit, totusi, ca nu asteapta, momentan, un copil, dar ca un asemenea eveniment ar bucura-o atat pe ea, cat si pe Ion.

Ea a declarat ca si-ar dori o surioara pentru Alexandru, mai ales ca ea si Ion Ion formeaza acum un cuplu solid. Ea a povestit despre celebrul ei partener ca este un tata model, care si-a rarit iesirile in cluburi, preferand sa mearga de-a busilea prin casa cu fiul sau. Nu se da in laturi nici de la iesirile in parc cu familia si nici nu uita sa-i aduca iubitei sale trandafiri albi. Seara, cei doi privesc filme pe DVD-uri, a povestit Ileana.

"Probabil ca o sa urmeze si o casatorie, dar nu am stabilit o data anume. Eu si iubitul meu vorbim despre casatorie, insa nu am avut o discutie concreta pe aceasta tema. Consider ca pe noi nu ne tine impreuna un act. Important este faptul ca Ion Ion este un om extraordinar, care ma protejeaza, si ne mai dorim cat de curand inca un copil", a declarat Ileana.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare