Vedete din Romania

Ileana Lazariuc este o mama fericita

Ileana Lazariuc a marturisit ca doreste sa-i faca mai multi fratiori si surioare lui Alexandru, intrucat nu a intampinat probleme la prima nastere. Logodnica lui Ion Ion Tiriac a mai spus ca baietelul sau i-a schimbat viata si ca si-ar fi dorit chiar sa nasca in Romania, povesteste Ziarul.

Ileana a eclarat, pentru emisiunea “Happy Hour” de la Pro TV, ca la Paris se simte, in sfarsit, linistita, cu toate ca si-ar fi dorit sa nasca in Romania si sa aiba toata familia alaturi de ea.

 

Artista a acordat primul sau intreviu, de cand a devenit mamica, chiar la Paris, materialul urmand a fi difuzat in editia de astazi. Desi a devenit mamica, logodnica lui Ion Ion Tiriac spune ca nu a renuntat la cariera de actrita.

Continua cariera de actrita 

“Bineinteles ca voi mai juca, asta evident in cazul in care mi se vor propune roluri. Daca regizorul Sergiu Nicolaescu m-ar solicita pentru un alt film, as accepta imediat”. Aflata in continuare la Paris, Ileana Lazariuc spune ca atat ea cat si fiul ei se simt foarte bine.

Cel mai recent film al regizorului Sergiu Nicolaescu, Supravietuitorul, va putea fi vizionat din 11 aprilie pe marile ecrane. Acesta va insemna totodata si debutul Ilenei Lazariuc intr-o astfel de productie.

“Este absolut special pentru mine, a fost o onoare sa lucrez cu Sergiu Nicolaescu, pe care il apreciez enorm, mai ales dupa aceasta experienta”, a spus Ileana. Ea a adaugat ca-si doreste sa vina la premiera filmului, chiar daca va putea sta doar cateva ore in Romania.

 

Foto: Gardianul 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare