Vedete din Romania

#teatru #facultate #ileana stana ionescu

Ileana Stana Ionescu a fost data afara din facultate

Cariera visata in tinerete de marea actrita ar fi fost in jurnalism, dar destinul a impins-o spre teatru, domeniu in care a excelat.

Visul de a deveni ziarista a fost spulberat de trecutul ei, dar Ileana Stana Ionescu si-a gasit adevarata vocatie in teatrul de la Resita .

"Viata mea profesionala a fost un joc al intamplarii. Am vrut initial sa fiu ziarista, pentru ca mi s-a parut o profesie foarte atractiva. Se cerea un dosar foarte curat, eu nu l-am avut prea curat pentru ca sunt pe jumatate italianca, ma rog, si tatal meu a fost ofiter in armata lui Antonescu. Lucrurile acestea contau foarte mult la timpul acela. Prin urmare, am fost scoasa din Facultatea de Ziaristica la o luna dupa ce am intrat", a povestit actrita pentru Cancan.

Timp de mai multe luni, Ileana a lucrat ca functionar la Ocolul Silvic din Resita, dar unchiul ei a ajutat-o sa obtina un rol principal in piesa "Scoala femeilor". Aici, marea actrita l-a cunoscut pe sotul ei, actorul Andrei Ionescu, alaturi de care traieste o poveste de iubire de 51 de ani.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului