Vedete din Romania

# brigitte sfat copil #brigitte sfat #ilie nastase

Ilie Nastase, mesaj surprinzator pentru fiul lui Brigitte Sfat

Brigitte Sfat trece prin momente grele dupa ce fiul sau i-a devastat casa si masina zilele trecute impreuna cu niste prieteni. Dupa acest incident, fosta sotie a lui Ilie Nastase a dezvaluit ca are probleme de cativa ani cu fiul sau, care ar consuma substante interzise inca de la varsta de 14 ani.

Satula de aceste scandaluri, Brigitte l-a dat afara din casa pe fiul sau Robert. Acesta locuiește, în prezent, la un prieten, și susține că nu are absolut niciun leu în buzunar. Mai mult, el a mers la ușa mamei sale și i-a cerut permisiunea să îl lase să își ia hainele, însă, aceasta a refuzat.

Atunci când se aștepta mai puțin, o mică speranță se întrezărește pe strada lui Robert. Potrivit Impact.ro, Ilie Năstase le-ar fi mărturisit apropiaților că l-ar ajuta pe fiul lui Brigitte, dacă puștiul ar apela la el:

”Chiar dacă nu mai are nimic cu fosta soție, Ilie ține la băiat. El spune că Robert are probleme, da, dar că este pur și simplu un tânăr tulburat, crescut fără tată și fără mamă, care pur și simplu caută atenție și afecțiune. Ei s-au înțeles foarte bine, Robert a fost mereu respectuos cu Ilie. Probabil că l-ar ajuta dacă băiatul ar apela la el. Nu l-ar lăsa pe drumuri, pentru că așa e Ilie, are un suflet de aur cu toată lumea. Despre Brigitte spune că a încercat să îl educe pe băiat cu forța, iar atunci acesta s-a răzvrătit și a luat-o pe drumul greșit. Ilie a încercat mereu să îi apropie pe cei doi”, au declarat surse din anturajul fostului tenismen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare