Vedete din Romania

#ilie nastase disparut #Brigitte # brigitte nastase #ilie nastase #divort

Ilie Nastase se ascunde de Brigitte pana la divort

Brigitte Nastase este hotarata sa divorteze de fostul tenismen. Cand Ilie Nastase a vazut ca nu e de gluma, si ca aceasta a inaintat cererea de divort, a fugit din tara.

Fostul tenimen nu stiu cum sa se comporte cu sotia lui, mai ales ca nu isi doreste sa fie parasit. Ilien Nastase i-a trimis acesteia un buchet cu 201 trandafiri, in dar de ziua ei, apoi s-a facut nevazut. Acesta si-a inchis telefonul si a plecat din tara.

Desi il ameninta de doi ani ca va divorta, saptamana trecuta, Brigitte Nastase (41 de ani) a inaintat cererea de divort catre Judecatoria Sectorului 1. Pentru a o indupleca, Ilie Nastase (71 de ani) a incercat sa o recucereasca cu un buchet imens de trandafiri si mesaje siropoase.

A recurs la aceleasi metode pe care le-a folosit la fiecare cearta: atentii si mesaje frumoase. Asadar, de ziua lui Brigitte, pe 7 februarie, Ilie i-a trimis mesaje siropoase si florile preferate, adica un buchet cu 201 trandafiri rosii, care valoreaza cel putin 2.000 de lei.

Nu este prima oara cand tenismenul recurge la acest gest. Si anul trecut i-a trimis aceleasi flori, insa dimensiunea buchetului a fost pe jumatate. Chiar si asa, romantismul lui Ilie nu a induplecat-o pe Brigitte. De suparare ca nu i-a iesit pasienta, sportivul a fugit din tara.

"A disparut, a plecat din tara pe perioada divortului. Si-a schimbat numarul de telefon. Vila e goala. in Primaverii sta doar filipineza. Ilie mi-a spus ca se intoarce atunci cand se termina divortul. Eu vorbesc cu el, insa nu asa cum o faceam inainte. Sunt dialoguri de complezenta, noi am ramas doar amici. Mi-a dat mesaj de ziua mea, mi-a trimis trandafiri. Pot sa spun ca viata fara Ilie e ok, sunt mai linistita asa", a declarat Brigitte pentru click.ro.

Desi va divorta, Brigitte a ales sa poate in continuare numele Lui Ilie Nastase, dupa cum spune chiar ea: "Voi purta numele lui Ilie, ca toate celelalte sotii pe care le-a avut, nu vad de ce eu nu l-as purta", ne-a mai spus Brigitte.

Citeste si: Brigitte Nastase se caieste amarnic dupa ce si-a inselat sotul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare