Vedete din Romania

#iluzionist #romanii au talent #Alexandru Marcu #sabotare numar

Iluzionistul Alexandru Marcu ii acuza pe producatorii de la "Romanii au talent" ca i-au sabotat numarul

Show-ul "Romanii au talent", difuzat la Pro Tv, a intrat in atentia publicului, cu doar cateva ore inainte de marea finala, prin prisma fostului concurent Alexandru Marcu, care sustine ca producatorii emisiunii l-au obligat sa isi schimbe numarul de iluzionism cu foarte putin timp inainte de semifinala, fapt ce a dus si la eliminarea sa.

"Ajunsesem in semifinale si eram fericit. Simteam ca pot trece de acest hop, bazandu-ma pe numarul pregatit. Ei bine, miercurea trecuta, dupa sase luni de munca asidua si scenariul depus de patru saptamani, am fost informat ca nu mai merge si trebuie sa-l schimb.

Mi s-a spus ca o comisie tehnica s-a intalnit si a discutat punerea lui in scena. Ulterior, ei au trimis numarul spre studiu in Marea Britanie, la formatul “mama” al acestui show si am primit unda verde. Putea sa fie facut. De regula, cand cei din Marea Britanie spun “Da”, asa ramane. Dar uite ca in cazul meu, lucrurile s-au schimbat, si am fost obligat sa pregatesc altul. Au invocat motive tehnice", a declarat Alexandru Marcu, pentru wowbiz.ro.

Alexandru sustine ca le-ar fi propus producatorilor si un numar cu carti, insa acestia au refuzat, in final Alexandru ajungand sa prezinte un show cu o ata pe care o inghitea si pe care o scotea pe ochi, numar ce a fost imediat oprit de jurati.

Sursa foto:libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare