Vedete din Romania

#madalina manole #video #sinucidere #adio #filmare

Impresarul Madalinei: "Jocul ei, biletul de adio, faptul ca a zambit fals, dupa care a facut asta, arata ca o razbunare"

Acum cateva zile, Petru Mircea , sotul Madalinei Manole,  a dat pe post un filmulet in care cantareata isi lua la revedere de la cei dragi. Filmul de adio dureaza doar 40 de secunde, timp in care cantareata nu rosteste nimic, doar face cu mana la camera si are pe fata o expresie ingrozita .

Inregistrarea a fost facuta cu doua luni inainte sa se sinucida, gestul de a imortaliza orice moment din viata ei nefiind insa ciudat pentru artista care avea obiceiul sa filmeze tot ce i se intampla.

"Si cand mergea in turnee, cu Maria Dragomiroiu , de pilda, filma tot timpul si spunea: - Aici suntem in cutare loc-. Au mai fost filmari in oglinda, intr-una dintre ele Madalina filmeaza casa, iar in oglinda, in dormitor, se vede Petru, care era cu cel mic.", a declarat Florin Apostol, impresarul Madalinei Manole intr-un interviu acordat site-ului gandul.info.

Impresarul vedetei este insa de parere ca gestul Madalinei a facut parte dintr-o razbunare atent planificata. "Jocul ei, biletul de adio, faptul ca a zambit fals, dupa care a facut asta, arata ca o razbunare", a declarat acesta, citat de Libertatea.

Din informatiile date de Florin Apostol, acest filmulet socant nu este ultimul, mai exista o inregistrare mai vesela.

"A fost o filmare la un eveniment, in Gorj, aceea a fost facuta dupa filmul in care face cu mana in oglinda", a completat impresarul Madalinei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare