Vedete din Romania

# pret artisti concerte # vedete concerte #artisti romani #inna #madonna

Inna, mai tare ca Madonna. Care este suma pe care o ia romanca pe un concert

Inna a reusit sa stranga pe YouTube nu mai putin de 2 miliarde de vizualizari, iar numarul acestora este in crestere. Astfel, ea a detronat artisti celebri si cu mai multa vechime pe piata muzicala, cum ar fi regina muzicii pop, Madonna. 

Succesul de care se bucura romanca se vede nu numai pe internet, ci si in numarul de bilete vandute la concertele ei, mai ales in America Latina, dar si la tarifele pe care a inceput sa le practice, inclusiv pentru concertele din Romania. Inna a ajuns astfel cel mai scump artist roman. Potrit B1Tv, cea mai mica suma pe care o incaseaza Inna pentru un concert in tara natala este de 10.000 de euro, tarif perceput pentru durata minima de recital. De cele mai multe ori insa, Inna ajunge sa fie platita si 30-35.000 de euro pentru un spectacol. 

Suma cea mai mare pe care aceasta a incasat-o pentru un concert se pare insa ca a fst in cadrul unei petreceri private. Ea ar fi cantat pentru un oligarj rus, iar tariful perceput a fost de 75 de mii de euro. Suma o propulseaza direct in pe primul loc in topul celor mai bine platiti cantareti romani, cu putine sanse sa fie detronata prea curand. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului