Vedete din Romania

#george copos #irinel columbeanu #stefan banica junior #vedete intern #vedete zgarcite

Instariti, dar zgarciti peste masura! Cele mai zgarcite vedete din Romania

Generozitatea este o virtute pe care foarte putini milionari din Romania au reusit sa o dobandeasca, desi sunt cei mai in masura sa dea un exemplu pozitiv in acest sens. In timp ce unele vedete autohtone sunt "mana larga" si nu stiu cum sa mai arunce cu bani in stanga si in dreapta, alte figuri emblematice din showbiz sufera de zgarcenie si se gandesc de doua ori inainte de a scoate portofelul din buzunar!

George Copos

George Copos tine capul listei milionarilor avari din Romania. Fostul patron al echipei de fotbal Rapid si-a castigat o reputatie nu tocmai laudabila pentru statutul lui social si pentru castigurile pe care le inregistreaza anual! Acesta a fost surprins de nenumarate ori ignorand cu desavarsire rugamintile disperate ale oamenilor strazii, nu are portofel (poate pentru a nu fi tentat sa cheltuiasca bani?!) si ii impune sotiei o renta lunara pentru cheltuieli. Intrebat daca se considera zgarcit, asa cum il catalogheaza prietenii si presa, Copos nu a negat categoric "acuzatia", ci a raspuns doar ca se considera "masurat si echilibrat".

Citeste si: Catalin Botezatu, probleme grave de sanatate

Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu este un alt milionar celebru care a dat dovada de zgarcenie in mai multe randuri. Chiar daca au aparut zvonuri conform carora afacerile acestuia nu mai merg la fel de bine ca altadata, Irinel nu are de ce sa se planga: duce o viata buna, iar conturile sunt inca doldora de bani.

Zilele trecute, afaceristul a fost asociat in presa tabloida cu zgarcenia, din cauza refuzului de a-si plati o datorie foarte veche, impusa chiar de instanta judecatoreasca.

In plus, nu este singura dovada a avaritiei milionarului. Ne aducem cu totii aminte de relatia acestuia cu frumoasa Blanche, la sfarsitul careia, Colmbeanu i-a cerut inapoi toate darurile scumpe pe care i le-a oferit, de-a lungul timpului: bijuterii, haine etc.

Citeste si: Victor Slav - decizie surpriza! Ce se intampla cu cuplul anului

Stefan Banica Junior

Desi este unul dintre cei mai bine cotati si vanduti artisti din Romania, iar conturile lui explodeaza anual, in preajma Craciunului, cand isi sustine deja celebra serie de concerte de colinde, Stefan Banica Jr. si-a castigat reputatia de vedeta zgarcita. Se pare ca artistul nu ezita sa-si foloseasca sarmul si notorietatea pentru a capata produse si obiecte gratis de la comercianti si nici nu este prea darnic cu bacsisurile la restaurante.



Sursa foto: Enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare