Vedete din Romania

#showbiz #Masterchef #vedete intern #Adrian Hadean # juriu masterchef

Interviu Adrian Hadean: Cum trebuie sa le gatim copiilor

Si-a inceput cariera in bucatarie ca blogger culinar, cucerind o audienta larga cu preparatele sale delicioase. Chef Adrian Hadean isi cucereste acum alt public, din postura de jurat la MasterChef.

Cum impaci MasterChef cu viata de proaspat tatic? 
Timpul pe care il dedic familiei este prioritar si va fi mereu. Este adevarat ca in ultima vreme a fost mai putin, dar compensez de fiecare data cand am ocazia. Familia este alaturi de mine si impreuna gasim variantele optime ca sa valorificam fiecare moment liber pe care il avem.

Mereu ai promovat mancarea sanatoasa, inclusiv in randul celor mici. Ce retete recomanzi pentru tinerii parinti? 
Nu sunt adeptul unor retete standard. Cred ca parintii ar trebuie sa aiba curajul sa experimenteze mai mult, sa diversifice preparatele pe care le gatesc pentru copii, folosind alimente cat mai variate si retete care sa stimuleze gustul si placerea celor mici. Este important sa respecti indicatiile de nutritie, sa te asiguri ca meniul acopera toate necesitatile calorice pentru dezvoltarea lor. De asemenea este important sa incercam sa folosim produse cat mai naturale, eliminandu-le pe cele nocive, de tip fast-food. Dincolo de asta, fiecare se poate juca cu preparatele dupa imaginatia proprie.

Ce meserie ai vrea sa aiba copilul tau? 
Vreau doar ca el sa-si gaseasca acea meserie care sa-l faca fericit, sa poata munci din pasiune fara sa simta ca munca pe care o face e o corvoada. Asta cred ca e cel mai important lucru in viata, sa ne gasim acele lucruri care ne fac sufletul sa vibreze si sa le transformam in profesii.

Care este restaurantul tau preferat in Bucuresti?
Escargot Bistro.

Ce iti place sa gatesti cel mai mult?
Gatesc cu placere si din suflet. Si asta spune tot. Retetele mele le gasiti pe blogul meu: //www.adihadean.ro/. 

Despre Adrian Hadean
 
S-a nascut in septembrie 1977 intr-o localitate din judetul Arad, dar a copilarit in Baia Mare, Maramures. Aici a inceput o cariera in media, lucrand la radio de la 17 ani. Din 2002 a lucrat in televiziune realizand show-uri culinare. Proiectul sau, Cook'n'Rolla, realizat pentru Trilulilu a avut un mare succes, fiind si premiat. A publicat o carte, a lucrat in marketing, a fost brand manager, dar acum s-a dedicat 100% gatitului si unei pasiuni noi: este de curand tatic. 
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare