Vedete din Romania

#Carmen Bruma sfaturi # Carmen Bruma slabit #vedete intern #carmen bruma #showbiz

Invata de la Carmen Bruma cum dai jos rapid kilogramele la inceput de primavara

Carmen Bruma ne sfatuieste la inceput de primavara cum sa scapam de kilogramele acumulate in timpul iernii! Pe langa miscare si controlul numarului de calorii, iubita lui Mircea Badea dezvaluie pe blogul personal cateva metode simple si eficiente care sa va ajute organismul sa arda mai multa grasime.


“1. Faceti miscare in mod constant si incercati sa va mariti masa musculara. Muschii consuma energie chiar si in repaus si va permit sa mancati mai mult fara sa va ingrasati. Incercati sa faceti miscare in aer liber, mai ales cand este rece. Este dovedit ca activitatile fizice in aer rece cresc arderile interne si topesc grasimea .
2. Mancati de 3 ori pe zi si evitati zaharul, alcoolul si grasimile hidrogenate. Nu neglijati alimentele bogate in proteine animale, cu putine grasimi (peste slab, curcan) pentru ca au cel mai mare efect termic ( organismul consuma o cantitate mare de energie pentru digestia si metabolizarea lor).
3. Dormiti suficient! Cel mai bun somn este intre orele 22-6 dimineata. Lipsa somnului si stresul determina o crestere a hormonului cortizol care stimuleaza depunerile de grasime.
4. Consumati zilnic un suc pentru intensificarea arderilor „Boost your metabolism” din fructe si condimente care accelereaza metabolismul.

Pentru 200 ml de suc aveti nevoie de:

  • 150 g ananas proaspat
  • 1 grepfruit mare ( 250-300g)
  • radacina de ghimbir 5-6 cm ( grosimea unui deget)
  • un varf de lingurita de scortisoara

Curatati ananasul, grepfruitul si ghimbirul si le introduceti treptat in aparatul pe care ati montat sita pentru sucuri. La sfarsit adaugati in pahar si scortisoara si amestecati bine. Sucul se bea imediat dupa preparare, in prima parte a zilei. O cura de o saptamana (un suc/zi) va face minuni si veti vedea diferenta.O primavara cu silueta pe care v-o doriti!”


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului