Vedete din Romania

#europa #vacanta #iubit #ioana basescu

Ioana Basescu si iubitul ei vor sa faca turul Europei cu masina

Ioana Basescu si iubitul ei, , au pornit in turul Europei. Acestia au plecat cu masina, considerand ca biletele de avion i-ar fi costat prea mult. Cei doi indragostiti sunt insotiti in expeditia lor de cuplul Andreea Banica – Lucian Mitrea .

Motivele pentru care Ioana si iubitul ei au ales confortul masinii personale pentru excursia lor au fost multiple. Unul dintre acestea l-a constituit pretul biletelor. Daca luau avionul, i-ar fi costat prea mult.

Ioana si Giovani si-au propus sa viziteze mai multe tari in expeditia lor, tari precum Olanda, Franta, Italia, Croatia sau Marea Britanie. In aceste conditii, biletele de avion ar fi costat o avere.

Argumentul decisiv insa pentru a face aceasta a fost frumusetea locurilor pe care cei doi indragostiti si-au propus sa le viziteze, imposibil de admirat din avion.

Ioana si Giovani au plecat acum cateva zile in vacanta, iar intoarcerea in tara si-au programat-o peste doua saptamani.

Alaturi de ei, in calatorie s-au dus si cuplul Andreea Banica – Lucian Mitrea. Giovani si Lucian sunt parteneri de afaceri si foarte buni prieteni.

Fiica presedintelui Traian Basescu este in relatie cu patronul Music Channel de trei ani. Pana acum, cei doi indragostiti au mers in vacanta in tari precum Cuba, Thailanda sau Finlanda.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare