Vedete din Romania

#ioana ginghina #psoriazis #simptome psoriazis #dermatita seboreica

Ioana Ginghina ar putea suferi de psoriazis

Ioana Ginghina, faimoasa actrita de telenovele, se confrunta, de acum 12 ani, cu o afectiune care se numeste dermatita seboreica.

Desi Ioana a pasit pragul celor mai renumite cabinete de dermatologie din tara pentru a beneficia de tot felul de tratamente, niciun medic nu i-a putut garanta faptul ca dermatita seboreica nu se va transforma in curand in psoriazis.

Psoriazisul se manifesta prin cresterea rapida si exagerata a celulelor pielii, determinand aparitia unor placi tegumentare albicioase, ingrosate.

In acest moment, Ioana Ginghina este afectata doar de dermatita seboreica, pe care incearca sa o tina sub control cu ajutorul celor mai scumpe tratamente. Astfel, vedeta foloseste doar produse de ingrijire bio, 100% naturale (sapun, sampon, lotiuni de corp etc.). In ciuda acestor lucruri, medicii nu au descoperit inca un leac pentru aceasta boala de piele care se poate transforma in psoriazis.

Ioana Ginghina nu se lasa insa descurajata de aceasta problema si continua sa spere si sa lupte pentru a o tine sub control.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare