Vedete din Romania

#ioana ginghina #alexandru papadopol #turta

Ioana si Papadopol au rupt turta

Papi si sotia lui, Ioana Ginghina au urmat toate traditiile la botezul fiicei lor, Ruxandra. Astfel, la implinirea unui an, micuta a fost asezata pe o galeata , iar deasupra ei a fost rupta o turta si a fost pusa sa aleaga obiecte de pe o tava.

Cei doi parinti au ales sa sarbatoreasca aniversarea unui an de la nasterea fiicei lor in cadru restrans. La petrecerea de la restaurantul “La Papi” au participat membrii familiilor lui Alexandru si ai Ioanei, prieteni, si bineinteles, nasii fetitei.

Pentru ca aniversarea de 1 an este plina de semnificatii pentru cei mici, Papi si sotia lui au vrut sa urmeze toate traditiile si pentru Ruxandra. “ Intr -o galeata nasa a pus apa si in ea miere, sampanie, petale de trandafir pentru ca viata micutei noastre sa fie cat mai frumoasa. Apoi  pe acea galeata am asezat-o pe Ruxandra si deasupra capului ei am tinut toti de o turta imensa si am rupt-o”, povesteste Ioana Ginghina, citata de Gardianul.

Un alt obicei pe care Ruxandra nu l-a ratat a fost acela in care copilul alege trei obiecte de pe o tava. “Ruxandra a ales telecomanda, semn ca ne va calca pe urme si va avea o meserie sora cu televiziunea, apoi cardul de credit si o bancnota de 100 de euro”, a adaugat mamica Ruxandrei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului