Vedete din Romania

#tantari Carmen Iohannis #vila Neptun #Klaus Iohannis divort #carmen iohannis #vedete intern #showbiz

Iohannis, sfatuit sa “divorteze, daca nu este in stare sa iasa de sub papacul sotiei!”

Carmen Iohannis a fost de curand asociata cu Elena Ceausescu. Motivul: a ordonat sa fie taiati peste 40 de copaci crescuti in curtea vilei prezidentiale de la casa de protocol de la Neptun, fiind nemultumita pentru ca ar fi atras tantari. Tot din acest motiv, o asociatie ecologista ii sugereaza presedintelui sa “divorteze, daca nu este in stare sa iasa de sub papacul sotiei!”.

"Ordinul socant de a fi taiati peste 40 de copaci din curtea vilei prezidentiale de la Neptun ar fi fost dat chiar de catre Carmen Iohannis. Iar motivul pentru care s-a recurs la incredibila defrisare masiva este de-a dreptul halucinant, Prima Doamna preferand aceasta situatie radicala pentru a scapa, chipurile, de tantari si de celelalte insecte adapostite de vegetatie!", scria cotidianul “National” in urma cu cateva zile.

Urmare a acestei informatii, Partidul Ecologist Roman (PER) a reactionat:

”Ca in familia prezidentiala canta gaina, s-a prins toata lumea inca din campania electorala. Capriciile Primei Doamne pot fi tolerate de sot, dar nu trebuie sa afecteze un popor intreg. Mai ales poporul roman, in istoria caruia a existat un precedent de trista amintire. Pe langa celelalte extravagante prin care s-a remarcat doamna Carmen Iohannis, cea mai recenta actiune relatata de presa le intrece pe toate. Potrivit informatiilor care circula in mass-media, la cererea expresa a Primei Doamne au fost pusi la pamant 42 de arbori din gradina vilei de protocol de la Neptun. Motivul este unul halucinant: consoarta presedintelui nu suporta insectele de sezon, care roiau in mod firesc in arborii cu pricina. Cum presedintele nu misca in fata doamnei sale, nesabuita cerere a fost indeplinita si cei 42 de copaci au fost rasi de pe fata pamantului. Daca domnul Klaus Iohannis, pe langa cei sapte designeri vestimentari, ar fi adus la Cotroceni si un consilier pe probleme de mediu, poate ca actuala Prima Doamna ar fi inteles cat de important este sa protejezi mediul, deci sa sadesti arbori, nu sa pui drujba pe ei. Iar daca presedintele Iohannis a inteles inaintea sotiei sale, ca in fisa sa de post intra si protectia mediului, exista un mod de protest extrem, dar eficient: seful statului sa divorteze, daca altfel nu este in stare sa iasa de sub papacul sotiei!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare