Vedete din Romania

#proces #cocaina #ileana lazariuc #ion ion tiriac

Ion Ion Tiriac ar fi putut fi ucis de droguri

Procesul " Cocaina pentru VIP-uri " continua, dar Ion Ion Tiriac pare mai aproape de reabilitare. Mama lui Ion Ion, artista de origine franceza, Mikette von Issenberg sustine ca fiul sau are o situtie medicala care il impiedica sa consume droguri.

"Sunt foarte rezervata in privinta discutiilor cu presa din Romania. S-au scris multe neadevaruri despre fiul meu. Aveti idee ca el are un murmur cardiac, iar consumul de droguri l-ar fi ucis? Si daca ar vrea, tot nu ar putea sa se atinga de asa ceva. Nu a consumat vreodata. E un copil bun si nu merita sa fie tratat astfel, mai ales ca nu a facut rau nimanui", a declarat mama lui Ion, Mikette von Issenberg, pentru Libertatea.

Dosarul "Cocaina pentru VIP-uri", in care este implicat Ion Ion Tiriac, se afla acum pe masa judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti. Investigatiile au inceput in 2004, iar Ion Ion a fost declarat in cele din urma nevinovat, verdict pentru care procurorii au facut apel.

Ion Ion si Ileana Lazariuc s-au retras din viata publica in Romania. Cuplul petrece multa vreme la Paris si asteapta un al doilea copil. Mama Ilenei, cantareata Anastasia Lazariuc a confirmat ca asteapta o nepotica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului