Vedete din Romania

Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc si-au botezat baietelul

Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc au reusit sa-si protejeze baietelul de blitzurile fotografilor, la crestinarea micutului Alexandru participand doar apropiatii, povesteste Ziarul.

Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc au facut tot posibilul sa tina ascuns de ochii presei botezul fiului lor, venit pe lume la Paris in urma cu trei luni.

Intai au pus lacat la gura celor 100 de invitati, astfel incat nici cele mai apropiate prietene ale Ilenei, Lili Sandu, Rocsana Marcu sau Mirela Popa, nu au avut voie sa sufle o vorba despre acest eveniment
Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac si-au dorit si au reusit ca botezul baietelului lor sa se desfasoare intr-un cadru intim, doar in prezenta apropiatilor familiei.

Este un copil foarte frumos

”Este normal ca din doi parinti frumosi sa iasa un copil la fel de frumos”, a marturisit Lili Sandu pentru Povestiri adevarate .

“Mi-a fost dor de ei cat nu au stat in tara”, a adaugat aceasta, referindu-se la cei doi parinti. Intrebata cu cine semana micutul, artista a spus: ”Eu zic ca seamana cu mama, doar Ileana imi este cea mai buna prietena, dar stiu ca sunt subiectiva”.

Puzderie de bodyguarzi

Bodyguarzii firmei SecurIT Force au impanzit ieri Clubul Residence de pe soseaua de centura , locul in care s-a tinut petrecerea de botez a lui Alexandru Tiriac, primul nepot al magnatului. Tiriac Jr. a tocmit peste 50 de gorile care au avut sarcina sa tina departe presa, dar si sa asigure intimitatea celor aproximativ 100 de invitati, povesteste Click.

Cadouri scumpe

Sute de cadouri au umplut pana la refuz portbagajele masinilor care au descins ieri la botezul lui Ion Alexandru Tiriac, nascut in urma cu trei luni la Paris. Printre darurile aduse de invitati s-au remarcat bijuterii scumpe si tacamuri din argint pentru bebelusi, marca Christofle, o firma de fite din Paris, infiintata in urma cu 178 de ani


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare